Over mij

Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest. Een oprechte interesse in de mens achter het verhaal. Begrijpen wie ik voor me heb. Hoe de weg van jouw persoonlijke verhaal is gelopen. Wat je onderweg bent tegengekomen en wat je daarin anderen wilt meegeven. Geen verrassing dat ik koos voor de School voor Journalistiek om hier mijn werk van te maken. 
Rode draad in mijn werk zijn verhalen waarin de veerkracht van mensen centraal staat. Mensen die zo'n innerlijke drang hebben om iets te doen dat ze niets anders kunnen dan naar dat gevoel te luisteren. Ze omarmen hun authenticiteit en claimen daarmee autoriteit. Dit vraagt moed en los durven laten. Want uitspreken betekent zichtbaar zijn. Zelfs als het om ogenschijnlijk kleine dingen gaat. 

Ik voel me ontzettend aangetrokken tot die - groter groeiende - groep mensen. Herken het ‘anders’ doen. Die gevoeligheid is mijn kracht. Ik zie nu in hoe waardevol deze eigenschap is. Hoe uniek me dit maakt. Ik zie het als mijn missie om dat - steeds breder gedeelde - geluid te versterken. Zodat het kan worden gehoord en opgepakt. Ik geloof in verbinding en in de kracht van woorden. Dat geeft beweging. 
De ultieme bevestiging is voor mij de nominatie voor de International Emmy Awards geweest, de belangrijkste televisieprijs ter wereld. 
Naast mijn werk ben ik partner en moeder van drie kinderen. Geniet ik van het buitenleven vanaf een woonboot. Ben ik veel in de moestuin te vinden en vind ik humor en luchtigheid erg belangrijk. 

© Copyright 2021 Anna Stienstra Media - All Rights Reserved

How to create a free site - Read more